Restaurant Frankfurter Gretel

 

El personal del grup Frankfurter Gretel i El Cafè del Centre us dóna la benvinguda al nostre portal. Aquí hi trobareu informació sobre els plats que us preparem, les begudes i els vins de la casa, els postres i els complements. La nostra voluntat és la d’oferir-vos un espai acollidor i una estada familiar, agradable i de qualitat que us resulti satisfactori.

Grup Gretel

Obert des del 1977, el Frankfurter Gretel és un espai clàssic de Palafrugell. Sens dubte hi trobareu els millors entrepans i plats combinats de Palafrugell: frankfurts, cerveses, hamburgueses, botifarres, llom, tapes i un llarg etcètera. I no deixeu de provar les conegudes patates braves del Gretel! 

Al bar – planta baixa i terrassa- podeu degustar una gran varietat de tapes i broquetes, i són la seva especialitat les hamburgueses preparades cada dia, els entrepans (calents i freds), els plats combinats. Servei de cuina obert tot el dia.  


Al menjador -primer pis- la varietat i qualitat dels plats que oferim tenen una reconeguda acceptació. Es pot escollir entre una selecció d’entrants (amanides, embotits, verdura... ), pasta, carns (a la brasa, a la planxa o guisada), entrepans (calents o freds), plats combinats, postres, vins i begudes... Servei: migdia i vespre

Cada dia –al migdia- oferim un variat menú de plats casolans típics de l’entorn i elaborats amb productes de temporada i de mercat.
El dimecres, descans setmanal

 

 
 
 

 

Comentaris i suggeriments
Plats per emportar i reserva de taula, trucant per telèfon