c/. dels Valls, 26 Tel.: 972 30 80 92 - Palafrugell - Girona

   Cafeteria - Bolleria - Servei de Catering - Entrepans - Pizzes - Habitacions - Berenars Familiars

 
 
Benvinguts  


El Cafè del Centre, des de la seva obertura el 2000, és el local de referència de Palafrugell, el lloc on trobar-se amb amics i familiars per esmorzar o berenar tranquil•lament o beure quelcom, en un ambient agradable i relaxant.

Situat al centre de la població, es troba en un edifici del s. XVIII que s’ha reformat amb austeritat sense que perdi l’encant acollidor.
 

Grup Gretel

Dimarts tarda, descans setmanal
Cafetería  

El cafè del Centre els ofereix un ambient agradable i acollidor per esmorzar, berenar o sopar, sol, acompanyat o en grup, i podent escollir de la nostra selecció de pizzes, entrepans, amanides, begudes (fredes o calentes)

 
Horari d'atenció  

De dilluns a diumenge de 07 hs a 22 hs.

 
Jardí terrassa  

A l’estiu i quan el clima és adequat, els oferim una agradable terrassa interior a cel obert on es pot gaudir de l’aire lliure i de la tranquil·litat fins les 12 de la nit i també podent escollir de la nostra selecció de pizzes, entrepans, amanides, begudes (fredes o calentes)

 

És aquest un lloc molt adient per petites celebracions familiars o amb la colla d’amics (aniversaris, bateigs... ).

 
Bed & Breakfast  


Disposem de cinc habitacions, la majoria amb balcó exterior, amb dos banys compartits fora de les habitacions, amb un petit saló i un pati interior amb terrassa, per a poder esmorzar en un ambient tranquil i relaxat.

Esmorzar especial: suc natural de fruites variades fet al moment, un mini entrepà a escollir, brioixos (croissants, ensaïmades... ), llet i cafè

Informació i reserves: 972 308 092 – 647 548 763

Esmorzar del dia  

Cada dia, de 8m. a 12m., preparem un menú per esmorzar amb sucs de fruita naturals, un entrepà o bollaria, llet i cafè.

 

 

 

 

Comentaris i suggeriments